A TERRI 3 SZÉRIA

Terri egy kisméretű, rugalmas erdészeti gép, amely lehetővé teszi, hogy bárhová el lehessen jutni anélkül, hogy kárt okoznánk a terepen. Alacsony talajnyomásának köszönhetően különösen jól használható nedves és érzékeny terepen végzett munkákhoz.

Az erdészeti gépek gyártója mögött a 130 alkalmazottat foglalkoztató, évente mintegy 220 millió svéd koronás forgalmat bonyolító smålandi Alfing i Älmhult vállalat áll.

A történet azonban valójában a finn erdőkben kezdődött.

Tamperében 1971-ben a Valmet elkezdte építeni a Terri első prototípusát, amely akkoriban úgy nézett ki, mint egy túlméretezett hómobil. Azóta rengeteg minden történt. Az 1990-es évek közepén a márka svéd lett, és miután 2009-ben Alfing átvette a gyártást, a gépet úgy fejlesztették tovább, hogy lánctalpakon és kerekeken is közlekedjen. Szinte a teljes gyártás egy külön erre a célra létrehozott gyárban történik, ami rövidebb átfutási időt és magas szintű szakértelmet jelent mindenben, ami a gépekkel kapcsolatos.
Territ is magában foglaló Alfing i Älmhult 2021 tavasza óta a jönköpingi székhelyű Inev befektetési társaság tulajdonában van.

Terri 3 erdészeti gépcsalád
a professzionális erdőgazdálkodáshoz, amely 20 jelentős újítást és új funkciót tartalmaz elődeihez képest. Új motorral (CAT 3,6-55,4 kW), nagyobb üzemanyagtartállyal, 24 voltos elektromos rendszerrel, és ami a legfontosabb, a Terri Automatic Wheel System (AWS) rendszerrel büszkélkedhet.
Terri AWS egy teljesen automatikus megoldás, amely a tereptől függetlenül optimális tapadást biztosít. A klasszikus zárható differenciálművet helyettesíti, és érezhető előnyt jelent a meredek vagy rossz teherbírású terepeken. A rendszer tökéletesebb, mint a korábbi technológia, és lehetővé teszi, hogy minden egyes kerékből nagyobb teljesítményt hozzon ki. A gép használatakor soha nem kell eldöntenie, hogy bekapcsolja-e vagy mikor az AWS-t: minden automatikusan történik.

TERRI 3 CW - KOMBI

Harvester és Forwarder egyben gyérítéshez!

TERRI 3 HW - Harvester

Harvester gyérítéshez!

TERRI 3 FW - Forwarder

Forwarder - erdészeti kihordó