TERRI 3 FW FORWARDER

EGY FORWARDER MINDEN TEREPRE

A Terri 3FW megállíthatatlan. Bármilyen aljzatot képes legyőzni, és olyan felületeken is simán mozog, amelyeket kevés más gép tudna kezelni. Mindez az alacsony talajnyomásnak köszönhető, ami a legérzékenyebb talajon is tökéletesen alkalmassá teszi a munkavégzésre.

Mint minden Terri gép, így a TERRI-kihordó is egyszerű és könnyen kezelhető, ami tudjuk, hogy jelentősen megkönnyíti az Ön munkáját. Bármilyen terepen kívánjon is dolgozni, biztos lehet a jó végeredményben. Nem jelent gondot, hogy a kerekekre lánctalpakat szereljen, ha extra teherbírásra vagy vonóerőre van szüksége. Ráadásul a változtatható tengelytáv és a csúszó padozat hihetetlen rugalmasságot tesz lehetővé.

Nincs két egyforma erdészeti kihordó. Az Ön igényei határozzák meg, hogyan fog kinézni a kész gép. Válassza ki a darut az átlagos munkanapja alapján – rengeteg hosszúságtól és típustól függő alap közül választhat.

Kezelőként alapvető fontosságú, hogy tiszta rálátása legyen, hogy lássa, mi történik a fülkén kívül. Ezt tartottuk szem előtt, és olyan fülkét terveztünk, amely minden irányban jó kilátást biztosít.

Operátorként számíthat a munkához méltó fülkekomfortra. A kezelőszervek, a joystick-panelek és az egyéb berendezések mind olyan munkakörnyezetet biztosítanak, amely felveszi a versenyt a nagyobb erdészeti gépekével. Emellett olyan első forgóvázzal rendelkezik, amely minimalizálja a fülkébe érkező ütéseket és rázkódásokat, ami hozzájárul a kiváló kezelői kényelemhez.

KIVÁLÓ KÉNYELEM NAGY HASMAGASSÁGGAL

A 0,7 méteres hasmagasság nagyszerű mobilitást biztosít az erdőben. Ráadásul a gép világszínvonalú tárolóval és továbbfejlesztett tartozékcsomaggal rendelkezik.

A nagy teljesítményű vázzárnak köszönhetően a gép kiváló stabilitást biztosít minden talajon. A fülke bármilyen méretű ember számára alkalmas, jól arányos, könnyű és tágas, számos kifinomult részlettel.

Az 55,4 kW teljesítményű Cat 3.6 motor szigorú környezetvédelmi kritériumokat tart be, a tágas, 100 literes tanknak köszönhetően pedig órákig dolgozhat, mielőtt tankolásra kellene gondolnia.

Ráadásul a motor Danfoss kormányművel és hidraulikarendszerrel van felszerelve, ami a legjobb teljesítményt és üzembiztonságot garantálja.

Dízelmotor

CAT 3,6

Teljesítmény

55,4 kW

Hengerek száma

4

Nyomaték

424 Nm/1 200 ford/perc

Dízeltartály térfogata

100 l

Sebességváltó

Hidraulikus

Maximális kormányzási szög

45º

Váltó fokozatok

1, 2, 3 és hátra

Max. sebesség

18 km/h

Kerékméret

500/50 x 17

Hidraulika rendszer

Danfoss

Tartály térfogata

120 l

Szivattyú teljesítménye

130 cm3

Elektromos rendszer

24 V

Akkumulátor

2×12 V / 100 Ah

Generátor

100 A

Daru

Mowi

Modell

P30/40

Emelőerő

31 KNm / 37 kNm

Nyomaték

8,5 kNm / 12 kNm

Kilengési szög

360º

Kinyúlási méret

5,7 – 6,2 m

Alváz

 

Súly

6 600 kg

Hosszúság, szabványos

5 700 mm

Szélesség

Elöl 1900 mm, hátul 2200 mm

Legmagasabb magasság

2 900 mm

Hasmagasság

700 mm

Raktér alapterülete

2–2,45 m2